Rekolekcje Wielkopostne 2018

W ZWIĄZKU Z REKOLEKCJAMI WIELKOPOSTNYMI ROZPOCZYNAJĄCYMI SIĘ W KOSCIELE PARAFIALNYM W IGOŁOMI OD 11 MARCA, DYREKTOR SZKOLY PODSTAWOWEJ PRZEDSTAWIA HARMONOGRAM UCZESTNICTWA W REKOLEKCJACH UCZNIÓW Szkoły Podstawowej W TROPISZOWIE:

PONIEDZIAŁEK 12 MARCA- ODBYWAJĄ SIĘ LEKCJE ZGODNIE Z ROZKŁADEM GODZIN

WTOREK 13 MARCA I ŚRODA 14 MARCA - UCZNIOWIE KLAS 1-7 POD OPIEKĄ NAUCZYCIELI BĘDĄ DOWIEZIENI DO KOŚCIOŁA W IGOŁOMI NA NAUKĘ REKOLEKCYJNĄ NA GODZ.9.00 I PO ZAKONCZENIU O GODZ.10.00 WRACAJA DO SZKOLY , GDZIE ODBYWAĆ SIĘ BĘDĄ LEKCJE ZGODNIE Z TYGODNIOWYM PLANEM GODZIN.

WYJAZD SPOD SZKOŁY PLANOWANY JEST NA GODZ.8.30, DLATEGO PROSIMY O PRZYPROWADZENIE DZIECI ROZPOCZYNAJACYCH ZAJĘCIA PÓŹNIEJ NA GODZINĘ 8.30.

Wiarygodna szkoła